a kicsi...

2008.06.03. 17:30

Csongorunk nehezen emészti meg, hogy a nagyi hazarepült. Hazafelé jöttünk az oviból mikor belekezdett:

- Apa otthon van?

- Igen, hazaért...

- ...és a nagyi?

- Hát tudod ő most hazautazott Magyarországra repülővel...

- ...igen hazament és azért ment haza, hogy hozza magával a Simikét az Andikát és a papát is Tomcsit... meg a Kikiéket... és a dédit...

Édes kis bogaram...

Hallod nagyi? Feladat kiadva! :)


A bejegyzés trackback címe:

https://hicudzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr555549765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chris 2011.05.24. 02:32:28

YMMD with that asnewr! TX

Gracelynn 2011.05.25. 17:08:42

You’ve got it in one. Codlun’t have put it better.

Jovita 2013.01.27. 12:32:50

Koszonjuk a cikket, eedkres volt olvasni!De a legfontosabb hogy ertelmet talaltak ebben a nyelvben mivel nem ismerem az eszparantot igy erdemben nem tudok rola targyalni, egy viszont biztos hogy talan nem veletlen hogy megsem vallt vilagnyelvve .nem talalom egyenlotlennek az angol tulzottan elterjedt voltat (nyilvan ennek is meg van az oka) . hiszen a nyelv joval tobb mint a kommunikacio eszkoze a nyelv tobbek kozott egy muzikalitas, egy logika, egy kultura es egy egesz fejlodes: tortenelem mint ahogy egy elsportolo sem fogja abbahagyni az izek elvezetet, mynona ha megengeded hogy idezzek toled: Hiszen egy e9trendkiege9szedtő sem helyettesedtheti az eve9st. mindenesetre a valasztott ketnyelvuseget es ennek tagadhatatlan elonyeit igen jol szemlelteti koszonjuk a cikket!
süti beállítások módosítása