Frissítettem...

2010.03.04. 09:03

...a régészblogot is. A jövőben remélem lesz végre alkalmam azt is szerkesztgetni.

 

D. Adams bácsiért köszönöm a pirospontokat. :) Sajna a magyar változatom otthon maradt (ami ráadásul hiányos is, mert a Gabo Kiadó nem adta ki újra míg otthon laktunk), de itt kint már megvettük a "trilógiát".

Hogy a morgolódásnak is helyet adjak: az itt kapható dobozos, retro kiadás első részének az eredeti másolata helyett sajna bepasszíroztak egy ízléstelen kötetet amit teletűztek a filmből készült képekkel meg hasznos tudnivalókkal a forgatásról. (Broáf...)

Szóval ha erre hajtotok, inkább másik változatot vegyetek meg. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hicudzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr835550136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Linda 2010.03.04. 14:58:42

Emő! Milyen könyv ez,amiről írsz? Írj pontos adatokat... Pussz, L

58775 2010.03.04. 15:05:52

Linda bocsánat! Az előző posztban említettem Douglas Adams könyvét (abból idéztem) a "Galaxis útikalauz stopposoknak" címűt. Arra utaltam vissza. Szóval otthon a Gabo Kiadó adta ki az ötrészes "trilógiát" * Galaxis útikalauz stopposoknak * Vendéglő a világ végén * Az Élet, a Világmindenség meg Minden * Viszlát, és kösz a halakat! * Jobbára ártalmatlan De két részét kölcsönadtam és nem került vissza hozzám, ezért nincs meg már az egész. Itt kint megvettük az eredetit, az első borítókkal, de sajnos az első könyv (Galaxis útikalauz) a 2005-ös filmbe lett öltöztetve. Ez utóbbi filmet pedig nagyon nem szeretem.

Facundo 2012.08.13. 06:45:04

fck, akkor elrontottam :D inisde joke az rt befigyel egy p r, nem?egy bk nt: a tegnapi nap j es llyel letem legjobb napja volt, baszki :) Hihetetlen j l esett, ahogy fogadt tok a cuccot, t nyleg. Out of words.Esk sz m, valahogy elr ngatom Csipit is a SKUBUra, hogy szanasz t tudj tok t pni rajong sotokban :D
süti beállítások módosítása