szerver hiba...

2007.01.08. 12:59

Immáron sokadszorra próbálom feltölteni a bejegyzésem, de mindig szerver hibát jelez. Azért vagyok ilyen kitartó, mert nem tudok itt ülni estig és látom, hogy mások még most is tudják frissíteni a blogjaikat…

Természetesen elszállt a hülye bejegyzésem, pont ma amikor nem wordben írtam meg alapból, a hétvége is elmúlt már... vagy épp azért van "server error"???

Ha így meg tovább, ma megint Rézbányai Győző leszek...

Nemsokára indulunk vissza Angliába. Azzal bíztatom magam, hogy ez már jóval könnyebb lesz mint az első 2,5 hónap. Nagyon fog hiányozni a családom, meg a barátaink. Remélem azért néhányan majd kijönnek hozzánk látogatóba! Tényleg gyönyörű a hely ahol lakunk - nagyon szeretném megmutatni minden szerettemnek!

Egy dologgal lesz megint nagyon nehéz szembenéznem. Hogy Édua meg Csongor hogyan élik meg az elválás traumáját. Mert tavaly is minden este a családról kellett mesélnem, Simikéről, Andikáról, a Kiki esküvőjéről, ahol a Kiki királylány volt. A papa, Tomi, nagyi a mama és Bendegúz kutya, Szófia cica kalandjairól... És minden nap legalább egyszer Csongor rákezd a litániára: Papa, papa, vai, repcsi, busz-busz... (azaz, menjünk a papához, vonattal, repülővel, busszal...) és minden nap legalább egyszer rajzolnom kell egy hatalmas buszt amiben benne ül mindenki aki az ő életükben fontos szerepet kap. Édua Pijit és Pétejt is belerajzoltatja és Linda is elmaradhatatlan :) Mivel ebben az egy hónapban Anna is sokat volt velük, szeritnem ő is felkerül a listára : ) Azt hiszem lassan emeletes buszt kell majd rajzolnom ...

Ez egyébként nagyon jó és szép csak az a baj vele, hogy közben a szívem szakad meg értük.

Valami nagyon okos ember tanácsát kérem, hogyan lehet ezt jól megoldani?

Felteszek pár képet ide, főleg magamnak, hogy lássam milyen szép helyen is lakunk és merre fogunk kirándulni tavasszal :)

Nyúl Úrfi szomszédunk a campuson

az egyetem szabadtéri tornapályája

Lewes felé a dombok

A bejegyzés trackback címe:

https://hicudzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr775549671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Demelza 2011.05.25. 16:23:01

Wow, that’s a rlaely clever way of thinking about it!

Nichole 2013.01.27. 00:10:58

Ne haragudj, de ele9g sok butase1got edrte1l itt f6ssze. Az auzitmusra nem is reage1lok re9szletesen, mert annyi időm nincs, nem előszf6r olvasom me1r ezt a hfclyese9get, szerintem ha ilyesmire hivatkozol, legale1bb orvosi folyf3iratbf3l ide9zz, ne le9gbőlkapott informe1cif3kon alapulf3 internetes riogatf3 ff3rumra hivatkozz.(ege9sz ve9letlenfcl autiste1kkal foglalkoztam 1 e9vig, szf3val TUDOM, hogy ez NEM igaz)A Guillain-Barre szindrf3me1t pedig nem a serte9sinfluenza kapcse1n fedezte9k fel. Picit kore1bban is le9tezett. Me9g az olte1sok előtt. c9s az esetek legnagyobb re9sze9ben sponte1n gyf3gyul, maradve1nytfcnetek ne9lkfcl.c9n orvos vagyok, a fe9rjem is az, mindketten beoltattuk magunkat e9s semmi bajunk.Lehetne9nk szerencse9s kive9telek is, de nem azok vagyunk, eddig me9g senkivel nem tale1lkoztunk, akine9l az olte1s komplike1cif3kat okozott volna. Az oltf3anyag egye9bke9nt ugyan az, ami az eddigi influenza ellenes vakcina is volt(eze9rt volt elegendő ennyi ideig tesztelni), csak a szerotedpus ve1lte1s miatti ve1ltoztate1sokat ve9gezte9k el, AMIT MINDEN SZEROTcdPUSVc1LTc1SNc1L MEGCSINc1LNAK az influenza elleni vakcina esete9n. Vagyis me1r nem előszf6r. Igazad van a gyf3gyszerce9gek pe9nzhajhe1szf3 magatarte1se1ban, lelketlense9ge9ben, de aze9rt nem minden rossz, amit gye1rtanak. Egye9bke9nt az is elgondolkodtatf3, hogy mie9rt ez a nagy ellenkampe1ny? Eddig nem volt ilyen, tale1n csak nem ez is egy mesterse9gesen genere1lt dolog?Esetleg azon gyf3gyszerce9gek e1ltal, akik nem az olte1st, hanem az influenza kezele9sre sze1nt gyf3gyszert forgalmazze1k?Szf3val kicsit komplike1ltabb a ke9rde9s az e1ltalad leedrtakne1l.c9n nem azt mondom, hogy mindenki rohanjon e9s oltassa be mage1t, ez mindenkinek a saje1t df6nte9se, de akkor legale1bb hagyjuk meg nekik a gondolkode1s szabadse1ge1t, hogy ne az e1ltale1nos hecckampe1ny okozta fe9lelem miatt mondjanak le az olte1srf3l.
süti beállítások módosítása