Szerelem, házasság

2009.01.20. 07:42

Nemrégiben Mashu egyik szemináriumi óráján az volt a tanár kérdése, hogy ki tud magáról elmondani valami különlegeset. Akkor nem jelentkezett szólásra, pedig utána eszünkbe jutott mikor beszélgettünk erről a kérdésről, hogy kevés ember tudhat magáénak olyan megismerkedős - lánykérős történetet mint a miénk.

Sokan olvasgatjátok a blogomat akik nem ismertek minket régről ezért gondoltam elmesélem nektek mi is a mi különös történetünk.

1999-ben 22 évesen új életet kezdtem, tudom nagy szavak ezek egy fiatal lánytól de a hócipőm tele volt a hapsikkal, meg a rossz kapcsolatokkal ezért teljes erőmből magamra kezdtem koncentrálni. Aikidózni kezdtem, aztán kevés lett és beestem mellette jiu-jitsu edzésekre is. Itt találkoztam egy nagyon helyes fiúval. Az aikidósokkal Jitsus Tamásnak hívtuk, mert ő is járt mindkét edzésre rendszeresen mint én és meg kellett különböztetni valahogy a többi Tamástól is a dojoban. Én akkoriban tényleg tojtam a férfiakra, bár ha kicsit hagyom magam ellazulni akkor már első pillanattól fogva odalettem volna érte - külsőleg nagyon a kedvenc típusom volt akkor is, nem túl magas (én az alacsony fiúkat szerettem mindig), egyenes tartású, kortalan (el nem tudtam képzelni hány éves lehet 27-re tippeltem), nagyon okos mert folyton agyal valamin, vicces, jókat lehet vele vitázni, ráadásul ugyanolyan sokat olvas mint én (plusszban még a kockahasat is megemlíteném) - de hát házinyúlra, edzőtársra nem lövünk, így megmaradtak nekünk a kegyetlen elgyepálások. Párszor áthajított párosgyakorlat közben a karatésok térfelére én meg kedvesen viszonoztam neki.

Ezzel telt el az 1999-ik év.

2000. Február 5-ről 6-ra virradóra (hétvégén) ott aludt nálam Eszter barátném, én meg álmodtam valamit amit reggel rögvest el is meséltem neki: álmomban edzés után beszélgettem ezzel a Jitsus Tamással és azt mondja nekem, hogy sajnálja, de ő már családos ember...

Akkor és ott döbbentem rá, hogy én szeretem ezt a srácot és egyszerűen semmit nem tudok róla.

 

Február 7. - Esti edzés. Picit megpróbáltam kerülni őt, mert az új felismerés kicsit összezavart, nehéz ilyenkor földharcolni a delikvenssel (főleg ha szétnyílik a felsője és látszik a kockás hasa :)), de edzés után együtt mentünk az öltözők felé amikor kért tőlem egy rágót. 

Mindig engem zaklatott ezekkel, rágó, zsebkendő, ja és labello. :)

Mondtam is neki, figyelj mikor kérhetek én tőled valamit? (nem röhögni elég nehéz volt a vasárnapi felismerés után értelmes mondatokat kinyögnöm...)

Erre rávágta: - Bármit kérhetsz kivéve a szexuális szolgáltatásokat mert CSALÁDOS EMBER vagyok...

Pont úgy mint az álomban... óóó baszki - kínosan röhögtem egy jót és felmentem zuhanyozni.  Ott bőgtem egy nagyot - szerencsére senki nem látta - majd gyalog mentem haza, hogy legyen időm gondolkodni és az úton elhatároztam ismét magam: nem érdekelnek a hapsik.

 

Február 8. - Edzés. Egy nap kilengés után ismét hoztam a régi formám, az iriminagém megint félelmetes volt és csak úgy repkedett a Jitsus Tamás ha véletlenül összeakadtam vele a tatamin. A kijáratnál ismét egymásba futottunk, egyfelé vitt az utunk egy darabon így beszélgetve sétálni kezdtünk. Nem kérdezgettem a párjáról (nem is érdekelt már letettem a hapsiról ugye) csak a japán harcművészetekről, szamurájságról esett szó. Aztán elvált volna az utunk, de úgy benne voltunk épp egy vitában, hogy mondta elkísér egy darabon, aztán felajánlotta, üljünk be a Vörös Oroszlánba.

Ekkor már nekem gyanús volt, hogyha barátnője van mi a fenének akar velem teázni, néztem is rá furcsán. Megszólalt nevetve: - Jaaa tegnap csak vicceltem... egyedül lakom egy szobabérletben.

Na akkor komolyan elgondolkodtam azon, hogyha fejbevágom a fegyverekkel (szép kis csomagban a vállunkon volt bot /jo/, kard /bokken/) akkor megérti-e a szelíd célzást, hogy rohadt hülye vicc volt, vagy sem?

Az Oroszlán teltházas volt én meg felinvitáltam magamhoz teára (tudom :) fújj-fújj csúnyakislány) de akkoriban ez teljesen normális volt, hogy a barátnők, haverok jöttek hozzám lélekápoltatni, dumálni.

Na és jött és ottaludt, aztán másnap - február 9. - hozta a cuccait, beköltözött. Istenem sokszor emlegetjük a csomagját. Egy aikidós hátizsák benne az edzőcucc, egy régi-régi aktatáska ruhákkal és egy sporttáska telistele könyvekkel.

 

Február 10. - munka után otthon találkozunk, megölel és megkérdezi: - Leszel a feleségem?

Én rávágom: - Igen.

Szerettük volna az esküvőt kis családi körben megülni még tavasszal, de nagy a családom és sok a barátunk így áprilisban csak a hivatalos eljegyzés történt meg. Mikor odaálltunk nagyhangú apukám elé a hivatalos kéréssel, apu a szemét törölgetve közölte: - Potyognak a könnyeim a hülyeségtől*, köszönöm fiam, hogy elviszed a háztól. Azt hittem már sosem adom férjhez.

Aztán - amolyan Bud Spenceresen - megropogtatta őt nevetve. Hát ilyen az én apukám... :)

(*erős férfiember nem érzékenyül el ám)

 

Végül 2000. szeptember 9-én mondtuk ki a hivatalos "igen"-eket egy szerény de annál bulisabb esküvő keretében, egy nappal Jitsus Tamás azaz Mashu 19. születésnapja után.

:)

(Az esküvős bakikat majd elmesélem ha érdekel valakit. :))


A bejegyzés trackback címe:

https://hicudzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr915549855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

108085 2009.01.20. 14:46:09

Tényleg nem egy sablon storytok van:)milyen jó is lesz mesélni az unokáitoknak:)

Katt. 2009.01.20. 14:48:35

Juuuj :) De jo sztori, ilyet csak a filmekben latni :) ES milyen szep vagy ezen a kepen...

Christine 2009.01.20. 16:41:10

Jol van megnyugodtam. Nem csak en vagyok ilyen marha hogy elso randi utan osszekoltozom a sraccal. :-)) Igaz mi is egyutt vagyunk azota is pedig ez mar 23 eve volt. :-))) Amugy gonyoruseges menyaszony voltal!

magenta 2009.01.20. 16:46:13

:)))) Elmesélted neki, hogy megsirattad, mint családos embert? Le a kalappal előttetek!

mariann 2009.01.20. 18:36:49

Koszi,hogy leírtad,nagyon jó kis torténet! En szeretném hallani bakikat is,és a babák torténetét is!:) Igen,nagyon szépek vagytok!

Monka 2009.01.20. 18:53:37

ezek az álmok, ezek az álmok... ;)

Orsi 2009.01.20. 20:41:12

Nagyon szép történet! Köszönöm, hogy leírtad! Én és Zoli is nagyon fiatalok voltunk mikor megismerkedtünk én 17 ő 18 volt, házasság 5 év múlva, de addig is együtt éltünk! Nekünk az esküvőnk volt vadregényes mert egy elhagyott kőbányában volt! Lehet egyszer én is leírom! :)

Judit 2009.01.20. 23:48:16

Jo kis tortenet, nekunk is hasonloan kalandos volt (szinten edzes, csak a parom a judo edzom volt, es szinten viharos gyorsasaggal koltoztunk ossze...) :) Szeretek en is ilyen torteneteket olvasni, johet az eskuvoi bakik sztorija is! :)

Zsuzsa 2009.01.21. 00:03:24

Ez tényleg annyira szép! :-) Ilyen csak a mesében van, vagy mégsem. :-) Bár tudom, hogy nem most van az évfordulótok, de nekem ide kívánkozik: nagyon sok boldogságot nektek! :-)

105807 2009.01.21. 05:51:52

Szia! :) Kisnyuszika blogjáról jöttem hozzád, elolvastam a történeteteket, olyan édes!:) Megyek, olvasok tovább!:)

58775 2009.01.21. 07:41:11

Kisnyuszika hát nagyon remélem, hogy még a dédunokáknak is mesélhetjük majd. :) Katt. Köszönöm! Mashu mindig azt mondja, hogy úgy nézek ki ezen a képen mint egy kislány aki megszeppen a Mikulástól . :))) Christine de jóóó! :) Ti is ilyen gyorsösszeköltözést csináltatok? Nagy gratula a 23 évhez!!! Magenta - hajjajj, hogy elmeséltem neki, szegénynek meg tök lelkifurdalása volt miatta... :) Mariann köszönöm neked is :) összeszedem a bakikat, mert jajj de sok volt! :) Monka ;) Orsi jaj nagyon várom, hogy leírd!!! Elhagyatott kőbánya? Mi voltaképpen azért nem siettettük végül az esküvőt, mert az első pillanattól házasoknak éreztük magunkat. Mostmár teljesen máshogy csinálnánk - kisebb létszám, minimális költség nagyobb buli :))) Judit nana micsoda csajszi, a judo edződdel??? :) Veszélyesek ezek a harcművész edzések! :))) Zsuzsa köszönjük! :) Darilh szia! Nagy örömmel látlak!!! :)

Christine 2009.01.21. 12:42:55

Iiigen pont igy csinaltuk. Szombaton volt az elso igazi randi, elso csok. Hetfon mire hazaertem a tanmuhelybol mar ott ult a konyhankban es oreganyammal beszelgetet.Aztan mar cuccolt is befele. :-))))

58775 2009.01.21. 16:07:26

Öreganyámmal beszélgetett :))) hát hallod ezt meg kéne írnod :))))

tloszk 2009.01.22. 09:33:06

Szia! Én is, pontosabban mi is szeretnénk olvasni a bakikról... Kedvesem és én nem oly régóta olvasgatjuk írásaid, de nagyon tetszik... Csak így tovább

58775 2009.01.22. 12:07:31

Szia Tloszk, huhh de nyelvgyötrő nevetek van. :))) Köszönöm a dicséretet, meglesz a bakis poszt is megkukkantottam a blogotokat, látom nemsokára megvetitek itt a lábatokat! Sok sikert hozzá!!! A felmerülő kérdésekkel nyugodtan dobjatok meg minket. :)

tloszk 2009.01.22. 15:48:31

Köszönöm, és az ajánlatot is. Szerintem kérdések özönét kapod majd... :o) Remélem egyszer élőben is összefutunk, elvileg 2-3 órára leszek csak tőletek, és gyanítom nem uszom meg London megtekintését sem... :O)

58775 2009.01.23. 08:40:12

Tloszk kérdezzetek csak bátran, közben néztem a blogotokat is, látom nagy a készülődés! :)

Ziebi 2009.01.28. 07:00:09

Jajj ez de aranyos volt :))) Olyan kis helyesek vagytok a képen :) Nálunk is volt edzés a sztoriban, csak kung-fu, és Ő vitt le, utána meg már csak én jártam 6 évet :D Amúgy vicces, mert az én férjem is tudósááám :))) Nem győzök betelni a történetekkel :)) Hogy fogom így követni melyik kommentemre válaszoltál? :D

58775 2009.01.28. 09:32:06

Ziebi :))) ezek a tudósok! :))) Hat év kung-fu az szép, vigyázni kell ezekkel a harcművészetekkel, egy drága barátném taj-csival kezdte, aztán kungfu, kínai szak az egyetemen és most Taiwanon él... :)))

Ziebi 2009.01.28. 16:32:14

Hihi :) Én fordítva csináltam :D Kung-fu, most tai-chi :D

58775 2009.01.29. 09:47:47

Hát ez jóóó :)))

Berkay 2012.08.13. 04:57:20

If you need a powerful dust besutr to pick up stubborn dirt / pet hairs then the cordless type is not for you. Get a mains powered one. However if you're after something much more portable then cordless is the only option and Ryobi make a very good one with this product.I bought this Ryobi vacuum to make use of the 18v batteries I already have from my other Ryobi tools. I wouldn't specifically go out and get this unless you have some of the other tools too a separate battery would be cost prohibitive. It's much more powerful than similar priced equivalents 18v as opposed to 12v ones I found as the alternatives. This leads to pretty good suction and it's fine for general purpose use.It's a shame there aren't more accessories so it loses a star for that. It's not brilliant for tight corners or awkward areas because of the single attachment that merely makes the end thinner with a pretty rubbish brush at the end of it. It could really do with a stiff brush that connects properly so you can loosen dirt with it.It's easy to use, can be emptied quickly and has a washable filter. A great way to take advantage of your existing Ryobi batteries.Be warned 2 stars if you need to go out and buy a battery!NOTE: This is a bare unit no battery and no charger is supplied.
süti beállítások módosítása